ミートボール

今日作ってみたミートボールのレシピ

ミンチ100gにつき

パン粉大1>小麦粉大1/2で代用
玉ねぎ1/4個トマトピューレ小さじ半
卵ミンチ450gで1
フレッシュハーブ大匙1
ドライハーブ小さじ半

これを子牛ミンチ400gと赤レンズマメ0.5dlプラスお湯0.7dlぐらいの練ったもの。塩少々、中国胡椒、にんにく1かけ。卵わすれた。オーブンで焼いて冷凍。

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s