豆パーティー用レシピ集

ケーキ
http://ameblo.jp/lovable-kitchen/entry-11422469330.html

ケーキの中はこのチョコクリーム
http://www.recipe-blog.jp/profile/90519/blog/14864346

クッキー2種類
https://www.coop.se/Recept–mat/Recept/k/kolakakor/
http://ameblo.jp/lovable-kitchen/entry-11574047909.html
ココア味はこっち>http://ameblo.jp/lovable-kitchen/entry-11793117875.html

http://ameblo.jp/lovable-kitchen/entry-11978494820.html

デザートピザ
https://jessicasmat.wordpress.com/2011/07/14/efterrattspizza-med-jordgubbar-mynta-och-pinjenotter/

http://ameblo.jp/lovable-kitchen/theme6-10059708666.html

アイスキャンディー


ショートブレッド 5×2cm 10本分
有塩バター 50g
砂糖 20~25g
薄力粉 80g

シナロークッキー 5mm厚さなら約30個・1cm厚さなら約15個分)
☆バターサブレ生地
無塩バター 50g
粉糖 25g
牛乳 5g
薄力粉 65g
アーモンドパウダー 15g
☆シナモンシュガー
シナモン 小さじ1/2~1(全体がしっかり茶色くなる量)
グラニュー糖 小さじ1/2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s