シナロー

スタンダードスウエーデンレシピをちょっとすくなくして。ミルクでお腹壊す人がいるのでバターやめてマーガリン、ミルクも少量

  • ミルク 3.1 dl (約200ccミルク、あとは水)
  • サワードウ80g
  • 小麦粉 440g
  • バター100g
  • 砂糖 0.7dl
  • 重曹4mlぐらい

キッチンアシスタントでこねれる量。

・・・・・・・・・・

ちょっとすっぱいなにかの味がする程度。感想聞いたところもうちょっと抑えても、と。

すごく膨らんだし上出来!kungsörenen の小麦粉使用。

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s